Fra DMpF til MM

I skrivende stund nærmere den 1. september sig med stormskridt og dermed dagen, hvor den nye vedtægt træder i kraft.

Nyt navn

Den største forandring er utvivlsomt, at vi bliver til Fagforeningen Musiker og Musikunderviser (MM). Det har været en lang, frugtbar og grundig proces at nå hertil, fra de første reelle drøftelser til forretningsudvalgets indstilling til bestyrelsen i starten af 2023, afsluttet af den endelige vedtagelse af en ny vedtægt ved landsmødet i april 2024 og en efterfølgende urafstemning blandt vores medlemmer.
En afstemning, der viste, at 88,1% af de medlemmer, som afgav deres stemme, bakkede op om navneskiftet. (De 3 øvrige ændringsforslag blev alle vedtaget med over 90%)

Nyt logo

Det var en milepæl, der indebar, at vi havde fået grønt lys til det store udviklingsarbejde, der lå foran os. Et nyt logo var en nødvendighed, og allieret med to fantastiske samarbejdspartnere er vi hen over sommeren nået frem til det logo, man ser i bladet i dag. Et logo, der skulle være helt enkelt og genkendeligt og samtidig rumme det enkelte medlems identitet som både musiker og musikunderviser – som både kunstner og pædagog.

Ny hjemmeside

Der har i en årrække været et stigende ønske fra både medlemmer, politikere og sekretariat om en fornyelse af hjemmesiden. Med det nye navn er det ønske blevet et uomgængeligt krav.
Det er sundt at skulle gentænke både identitet, struktur og indhold, hvilket er, hvad vi har forsøgt med www.musikerogmusikunderviser.dk: Alle faner i menuen er revideret og samtidig smelter siderne DMpF og MUSIKSKOLEN sammen til ét website, så man finder det meste fagbladsstof i fanen Fag og debat.
Så store ændringer kan skabe forvirring, men vi håber, at den bliver kortvarig.
Transformationen fra den gamle side til den nye er i sig selv et omfattende arbejde, men vi vil bestræbe os på, at det vigtigst indhold er tilgængeligt allerede primo september.

MM’s vigtigste opgave som fagforening; at være medlemmernes nøgle til et godt arbejdsliv.

Simon Junker Tang, formand

Medlemmernes fagforening

En fagforening er finansieret af medlemmerne, og det tager vi konsekvensen af. Det betyder, at en del af hjemmesidens elementer i fremtiden bliver skjult bag et login og forbeholdes dem, vi kan takke for vores eksistens.

Med den nye vedtægt har vi også tydeliggjort, at kulturskolelærere er en del af MM, og vi kan desuden, som en helt ny medlemsgruppe, byde MGK-studerende velkommen.

Vi tager disse vigtige og nødvendige skridt, fordi verden forandrer sig med stadig stigende hastighed. Vi vil vise at MM har evnen og viljen til at udvikle sig, når det kræves for bedre at løse MM’s vigtigste opgave som fagforening; at være medlemmernes nøgle til et godt arbejdsliv.

Del denne artikel

Hvis du fandt denne artikel interssant vil andre mene det samme. Så gør dine kolleger klogere på hvad MM kan tilbyde.

Ledige jobs

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ledige jobs

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Klik her
Klik her
Klik her
Previous slide
Next slide