A-kasse, hovedorganisation og fagforening

Som musik- og kulturskolelærer, uanset om du underviser i musik eller andre kunstarter, giver et medlemskab af MM dig en stærk faglig og juridisk støtte. MM sikrer, at du har adgang til specialiseret rådgivning i alle aspekter af dit arbejdsliv, fra individuelle sager til overenskomstforhandlinger. Derudover får du mulighed for at deltage aktivt i organisationens beslutningsprocesser og indflydelse på udviklingen af din arbejdsplads. Sammen med dine kolleger kan du være med til at forme fremtiden for musik- og kulturskolerne i Danmark.
Som musik- og kulturskolelærer, uanset om du underviser i musik eller andre kunstarter, giver et medlemskab af MM dig en stærk faglig og juridisk støtte. 

MM sikrer, at du har adgang til specialiseret rådgivning i alle aspekter af dit arbejdsliv, fra individuelle sager til overenskomstforhandlinger. Derudover får du mulighed for at deltage aktivt i organisationens beslutningsprocesser og indflydelse på udviklingen af din arbejdsplads. Sammen med dine kolleger kan du være med til at forme fremtiden for musik- og kulturskolerne i Danmark.

Akademikernes A-kasse (AKA)

er landets suverænt største a-kasse for højtuddannede. De 285.000 medlemmer tæller selvstændige og lønmodtagere fra det offentlige og private arbejdsmarked samt studerende fra universiteter og højere læreanstalter. 

MM er repræsenteret

både i AKAs bestyrelse og repræsentantskab.

Du kan blive medlem af AKA som studerende, nyuddannet, lønmodtager, selvstændig eller for den sags skyld, hvis du er uden arbejde.

Meld dig ind her. 

AKA forsikrer dig økonomisk. Du forsikrer dig økonomisk, hvis du bliver ledig, når du er medlem af Akademikernes A-kasse.

Vi kan sammenlignes med et forsikringsselskab. Ved at betale et årligt beløb sikrer du dig økonomisk tryghed i tilfælde af arbejdsløshed. Vi administrerer også efterlønsordningen for vores medlemmer.

Få overblik over dagpengesatserne

Få et overblik over Akademikernes A-kasse kontingentsatser

Professionel rådgivning Ved at være en fagligt afgrænset a-kasse kender vi vores medlemmers arbejdsmarked og arbejdsforhold indgående. I vores konsulentafdeling Komplement har vi konsulenter ansat, der sikrer, at du som medlem kommer hurtigt i arbejde. Vi tilbyder blandet andet: – Coaching og kompetenceafklaring  – Sparring i din jobsøgning – Et netværk til virksomheder, der åbner dine jobmuligheder.

Bliv gratis studiemedlem

af Akademikernes A-kasse og tjen en måneds dagpenge.
Hvis du er studerende, er under 30 år gammel og stadig har et år tilbage af dit studie, kan du med et gratis studiemedlemskab af Akademikernes A-kasse få ret til dagpenge fra dag ét efter din sidste eksamen.
Normalt skal du ellers vente en måned, men medlemskabet hos os giver dig altså en måneds dagpenge.

Danmarks største med 285.000 medlemmer

MM er medlem af hovedorganisationen Akademikerne (AC)

I AC’s bestyrelse repræsenteres MM gennem samarbejde i fællesrepræsentationen TOAC, som ud over MM består af Dansk Organist- og Kantorsamfund (DOKS), Forsvarsgruppen i AC (HOD) og Den Danske Præsteforening.
I TOAC repræsenteres MM af sin formand.

Se mere på www.ac.dk

Hovedorganisation for højtuddannede

Kontingentpriser

Alle priser er angivet og opkræves kvartalsvis, og du kan selvfølgelig betale via Betalingsservice.

Kontingent til faglige organisationer er fradragsberettiget.

MM sørger for indberetning til SKAT.
MM’s kontingenter vedtages på foreningens landsmøde, som foregår i april måned i lige årstal.
Fra 2026 vedtages kontingenterne fra 3. kvartal af foreningens bestyrelse og meddeles til medlemmerne i marts måned samme år. 

 Kvartalsvise kontingenter pr. 1. juli 2024:

Privatpraktiserende970 kr.
Musikskolelærere1410 kr.
Musikundervisere
beskæftiget udenfor musikskoleområdet
1090 kr.
Musikskoleledere og souschefer1410 kr.
Associerede medlemmer
Studerende (ej konservatorium)
Passive og pensionister
465 kr.

Konservatoriestuderende
konservatoriedimittender
(det første halve år efter endt studium)

samt MGK-elever

Gratis

For de fire øverste kategorier er kontingent til AC inkluderet i kontingentet

 

Fagforeningen Musiker og Musikunderviser

MEDLEMSFORDELE

Lønkonto hos Lån & Spar med 5 % i rente af de første 50.000 kr. | Prisvindende forsikringer i Runa Forsikring | Danmarks bedste og billigste all-risk instrumentforsikring hos Brookfield. | Uvildig og individuel forsikringsrådgivning af forsikringsmægler Carsten Palme | Medlemskab af Forbrugsforeningen

Bliv medlem i dag eller kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig!

Ledige jobs

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ledige jobs

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Klik her
Klik her
Klik her
Previous slide
Next slide