Associerede Medlemmer

Som pensionist eller musikstuderende ved fx universitetet eller lignende, giver et medlemskab af MM dig et stærk fagpolitisk engagement. Sammen med ligesindede kan du være med til at styrke og støtte musikken og musikpædagogikken i Danmark.

Som pensionist eller musikstuderende ved fx universitetet eller lignende, giver et medlemskab af MM dig et stærk fagpolitisk engagement.

MM sikrer, at du har adgang til specialiseret rådgivning i alle aspekter af dit arbejdsliv, fra individuelle sager til overenskomstforhandlinger. Derudover får du mulighed for at deltage aktivt i organisationens beslutningsprocesser og indflydelse på udviklingen af din arbejdsplads. Sammen med dine kolleger kan du være med til at forme fremtiden for musik- og kulturskolerne i Danmark.

Pensionist 

Er du gået på pension, kan du vælge medlemsgruppen Associerede medlemmer. Her er kontingentet betydeligt mindre, fordi du som associeret medlem ikke er aktiv i foreningen og har derfor ikke stemmeret ved landsmøder og i foreningens øvrige politiske liv.  

Pensionist

Andre musikstuderende end ved MGK og Konservatorier

Studerer du musik på andre danske uddannelser end konservatoriet og MGK eller i udlandet, kan du vælge medlemsgruppen Associerede medlemmer. Her er kontingentet betydeligt mindre, fordi du som associeret medlem ikke er aktiv i foreningen og har derfor ikke stemmeret ved landsmøder og i foreningens øvrige politiske liv.  

Musikstuderende

Musiker og Musikunderviser

Tag del i samtalen om fremtiden for vores fag og kultur! Følg med her for at få de nyeste opdateringer, resultater og indsigt i vores visioner. Vær med til at forme den nationale kulturpolitik og støtte op om vores kamp for en stærkere musik- og kulturskole for alle børn og unge. Din stemme er vigtig – sammen kan vi gøre en forskel!

FAQ

Bliv medlem i dag eller kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig!

Ledige jobs

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ledige jobs

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Klik her
Klik her
Klik her
Previous slide
Next slide