Musiker og Musikunderviser

Som musiker og musikunderviser, giver et medlemskab af MM dig en stærk faglig og juridisk støtte. MM sikrer, at du har adgang til specialiseret rådgivning i alle aspekter af dit arbejdsliv, fra individuelle sager til overenskomstforhandlinger. Derudover får du mulighed for at deltage aktivt i organisationens beslutningsprocesser og indflydelse på udviklingen af din arbejdsplads. Sammen med dine kolleger kan du være med til at forme fremtiden for musik- og kulturskolerne i Danmark.
Som musiker og musikunderviser giver et medlemskab af MM dig en stærk faglig og juridisk støtte. 

MM sikrer, at du har adgang til specialiseret rådgivning i alle aspekter af dit arbejdsliv, fra individuelle sager til overenskomstforhandlinger. Derudover får du mulighed for at deltage aktivt i organisationens beslutningsprocesser og indflydelse på udviklingen af din arbejdsplads. Sammen med dine kolleger kan du være med til at forme fremtiden for musik- og kulturskolerne i Danmark.

Musiker 

Som udøvende musiker kan du altid få individuel, juridisk rådgivning indenfor kontrakter, skattespørgsmål, rettigheder mv. En stor del af vores medlemmer kombinerer undervisning med egen musikervirksomhed. 

I MM lægger vi vægt på at varetage de professionelles erhvervsinteresser. MM er den eneste fagforening for musikundervisere og udøvende musikere med tilknytning til hovedorganisationen Akademikerne (AC). 

Arrangement/spillejob hvad så? MM anbefaler, at der altid indgås en skriftlig aftale for arrangementer.

Se standardkontrakt for musikere. 

Musiker

Andre musikundervisere  

Som musikunderviser yder MM rådgivning og bistand, uanset om du er privatunderviser, musikskolelærer, konservatorielærer, aftenskolelærer, højskolelærer mv. Ofte har medlemmerne forskellige ansættelsesforhold inden for musikundervisning og musikerjobs. Dette gælder naturligvis også, hvis du underviser privat. MM’s bestyrelse fastsætter vejledende minimumstakster og regler for privatundervisning: [LINK: Se dem her] 

Andre musikundervisere

Musiker og Musikunderviser

Tag del i samtalen om fremtiden for vores fag og kultur! Følg med her for at få de nyeste opdateringer, resultater og indsigt i vores visioner. Vær med til at forme den nationale kulturpolitik og støtte op om vores kamp for en stærkere musik- og kulturskole for alle børn og unge. Din stemme er vigtig – sammen kan vi gøre en forskel!

FAQ

Bliv medlem i dag eller kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig!

Ledige jobs

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ledige jobs

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Klik her
Klik her
Klik her
Previous slide
Next slide