Roskilde Festival 1983-2023 

MØ, Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen på Orange scene på Roskilde Festival 2019.

Roskilde Festival 1983-2023 er bogen for alle, der holder af Roskilde Festival. Både den garvede festivalgænger, der gennem bogens billeder får genopfrisket gode oplevelser og stemninger. Som kommende deltager får man en forsmag på magien og spændingen i at tage ikke bare på festival, men på Roskilde Festival.

The Danish String Quartet & Dreamers’ Circus på Pavilion på Roskilde Festival 2022. Medlemmerne i DSQ er Rune Tonsgaard Sørensen (violin), Frederik Øland (violin), Asbjørn Nørgaard (viola) og Fredrik Schøyen Sjölin (cello). Dreamers’ Circus består af Nikolaj Busk (piano og harmonika), Ale Carr (cittern) og Rune Tonsgaard Sørensen (violin) (han går igen i begge orkestre).

Fotograf Stig Nørhald har været med på Roskilde siden begyndelsen i 1971. I 1983 blev han akkrediteret koncertfotograf på Roskilde og har været det siden. I denne bog gengiver han sin personlige oplevelse af musikere, kunst, publikum og den helt særlige stemning, der hører Roskilde til. I Roskilde Festival 1983-2023 har Nørhald udvalgt bogens mere end 500 fotos med hjertet:

Carlos Santana på Roskilde Festival 2004.

Bogen understreger Roskilde Festival som en smeltedigel af musik, fællesskab, folkelighed, kunst, teater, dans, arkitektur og visioner for kulturformidling.

Del denne artikel

Hvis du fandt denne artikel interssant vil andre mene det samme. Så gør dine kolleger klogere på hvad MM kan tilbyde.

Ledige jobs

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ledige jobs

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Klik her
Klik her
Klik her
Previous slide
Next slide