Trello – et digitalt mødested og arbejdsrum

Trello er et værktøj, som brugs til bl.a. planlægning og møder. Det er gratis for op til 10 brugere i et workspace – lidt som et slags skrivebord. Inde i workspace kan man lave flere boards, som er en slags tavle, hvor man kan sætte “post-its” op i rækker og kolonner (lists).

Det er let at flytte rundt på post-its og tilføje nye, eller skrive mere på de gamle post-its. Hvis man inviterer sine kollegaer, kan alle se og tilføje, så man kan holde et fællesoverblik i stedet for at bruge fx en lang mail-tråd. Man kan også tilføje filer til postits, både pdf, word, sibelius, eller hvad man nu måtte have behov for, og man kan tilføje navne på, og så får den kollega en mail om at der er nyt i Trello.

“I min musikskole,” fortæller bratchist og musikskoleunderviser Mette Vendlebo, “bruger vi planner funktionen i Teams, når vi er mere end 10 lærere. Det minder meget om Trello. Vi bruger programmerne til vores koncerter, arrangementer, programlægning, opgavefordeling, noder til fællesnumre, referater fra faggruppemøder osv.”

Fordele ved Trello

Visuel opgavestyring: Trello giver et klart og overskueligt overblik over opgaver gennem brug af boards, lister og kort. Trello gør det nemt at se, hvad der skal gøres, hvem der arbejder på hvad, og hvad der er færdigt.
Effektiv kommunikation: Kommentarer, vedhæftede filer og @-mentions gør det muligt for teammedlemmer at kommunikere direkte på opgaverne. Dette reducerer behovet for at skifte mellem forskellige kommunikationsplatforme.
Fleksibilitet og tilpasning: Trello kan tilpasses til forskellige arbejdsmetoder, hvad enten det er agile sprints, vandfaldsprojekter eller daglig opgavestyring. Man kan også integrere værktøjer som Slack, Google Drive og Dropbox.
Mobil adgang: Med Trellos mobile app kan teammedlemmer holde sig opdaterede og arbejde på farten, hvilket sikrer kontinuerlig produktivitet uanset placering.
Gratis at bruge: Trello tilbyder en robust gratis version. Den gratis version dækker de fleste behov, hvilket gør det tilgængeligt for små og mellemstore teams uden at skulle investere i dyre softwareløsninger.

FAKTA

Del denne artikel

Hvis du fandt denne artikel interssant vil andre mene det samme. Så gør dine kolleger klogere på hvad MM kan tilbyde.

Ledige jobs

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Ledige jobs

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Klik her
Klik her
Klik her
Previous slide
Next slide